Wednesday, July 15, 2009

Een talenten veiling in de Bosbes Kapel

Dit jaar was een goed jaar voor de groente tuin van het Riversands voedings project, in een vorige post vertelde ik al hoe de Bosbes kapel onze tuin had gekozen voor hun project dit jaar, Marianne had begin dit jaar een presentatie gegeven in de kapel en verteld hoe we hier jaren geleden begonnen zijn met de groente tuin en de voeding keuken, kort hier na hield de kapel een talenten veiling in de kerk en het werd een groots succes, velen boden hun talenten aan (koken van een maaltijden, geven van muziek lessen, schilderen, oppassen enz.) die allemaal erg gewaardeerd werden en druk op geboden werd.

De kinderen van de kinderkerk maakten allerlei kaarten om te verkopen, er werden zelfs postzegels gemaakt van fotos van de kinderen van Riversands school, die verkocht werden.

In Mei tijdens mijn vakantie in Nederland werd mij tijdens een feestelijke dienst een geweldige check aan geboden voor het uitbreiden van onze groente tuin.
Deze week zijn we begonnen met het graven van de foundation van een nieuwe muur voor het volgende terras, hierna zullen we ook een muur bouwen voor het terras waar de nieuwe Hydroponic garden ligt, we zullen jullie op de hoogte houden waar het geld nog meer voor gebruikt gaat worden.

Nogmaals heel veel dank aan allen in de Bosbes Kapel die zo enthousiast aan dit project gewerkt hebben, door uw help kunnen we de kinderen van Riversands nog meer en gezonder eten geven!




No comments: